Tala Fou

Fa'alelei lou potumoe ma se seti fa'amafanafana soka: Fa'aulu lou fiafia i le ta'aloga i lou potu moe

Le fiafia lakapi, sauni e ave lou potumoe teuteu i le isi tulaga ma le seti faamafanafana soka fou.Fuafuaina e aumai ai le agaga o le taaloga i totonu o lou potu moe, o lenei seti faamafanafana e tatau ona i ai mo tagata fiafia ma tagata taaalo.

O le mea taua o lenei seti momoe o lona mamanu mataʻina polo soka, lea e faʻaopoopoina se lagona ola i soʻo se potu.O fa'amatalaga lavelave ma fa'ata'ita'iga moni o le polo soka ua avea ai lenei ie so'oga ma mea fa'apitoa.Pe oe teuteuina le potumoe o se tamaititi poʻo le faʻaalia o lou lava fiafia i le soka, o le seti soka e mautinoa lava e faia se faʻamatalaga malosi.

O le mea e tulaga ese ai lenei ie soosoo ona o lona fegalegaleai ma le faigofie.E le gata o le a faʻaola ai lou potumoe i lona mamanu soka, ae e mafai foi ona faʻaaogaina e avea o se ie soosoo tuʻu.Ua uma aso e manaʻomia ai se isi faʻavaa, aua o lenei seti e faʻaumatia ai lena faʻalavelave.Fa'atofa i suiga fa'amomoe fa'aalu taimi ma fa'afeiloa'i i se olaga manuia i aso uma.

O le seti faamafanafana sokaua faia i le sa'o sili ona maualuga ma tulaga maualuga mea e fa'amautinoa ai se moe matagofie ma le mafanafana.O le fa'amafanafana ma le shams e faia mai ie vaivai ma manava e fa'amautinoa ai se moe lelei ma fa'amalieina i le po.E le gata i lea, o lona fausiaina tumau e mautinoa ai le umi o le faʻaaogaina, e mafai ai ona e fiafia i lana soka-faʻaosoina apili mo tausaga a sau.

O seti iefu soka e lelei atoatoa mo tagata fiafia soka o vaitausaga uma.Pe o oe o se ili malosi po'o se tagata ta'alo fa'anaunau, o lenei seti momoe o le a aumaia le fiafia ma le mafanafana i lou lava avanoa.O le fa'amamaina ma le tausiga o se savili i lenei seti fa'amafanafana.Na'o le togi i totonu o le masini tamea mo le fa'amama vave ma faigofie.

O le mamanu lakapi malosi e le mafai ona mou malie, faʻamautinoa o le a tumau pea le olaola o lau seti faʻamafanafana e pei o le taimi na e aumaia i le fale.

I le fa'ai'uga, o seti ie 'ie soka o se suiga ta'aloga i totonu o fale fa'amoe.O lo'o fa'aalia ai se mamanu malosi o le soka, fa'aoga tele e pei o se ie 'ie tu'utasi, ma sefe taimi, o lenei seti e tatau ona i ai mo so'o se tasi o lo'o taumafai e fa'ae'e le teuteuga o latou potumoe.Ia lototele ma fa'aalia lou naunau mo le ta'aloga i se seti ie so'o.

O la matou kamupani o loʻo i ai le tele o laina gaosiga e pei o le Eton otometi fale ie tautau laina gaosiga, Toyota / tsudaku lalaga, masini su'isu'i mafolafola komipiuta otometi, masini tusi ie otometi, masini su'isu'i komipiuta komipiuta ma masini quilting, lea ua o'o i se tulaga maualuga le gaosiga.O loʻo tuʻuina atu foʻi e le matou kamupani oloa faʻasalalau i seti faʻamafanafana soka, afai e te fiafia i ai, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi matou.


Taimi meli: Sep-02-2023